Winter CPD Bootcamp – Life, Pensions & Investments

BACK TO ALL EVENTS

 

Date: 28th Nov 2017
watermark

Event Details

New Ireland

Brokers Ireland in association with New Ireland, are holding a CPD seminar on Tuesday 28-Thursday 30 November in Cork, Athlone and Dublin respectively.  Each seminar will start at 10am and run until 4.30pm –  lunch will be provided at each venue.

DATE LOCATION VENUE TIME
28 Nov Cork Rochestown Hotel 1000-1600
29 Nov Athlone Radisson Blu Hotel 1000-1600
30 Nov Dublin Radisson Blu Hotel, Golden Lane 1000-1600


BOOTCAMP AGENDA

♦ 9.15am                             Registration, Tea/Coffee

♦ 9.55am                             Opening Address

♦ 10.00am–11.00am       Mortgage Update

Presented by Kimberley Hyland, Brokers Ireland Mortgages Services (1 Hr CPD| Category 7 |LIA & IOB)

♦ 11.00am – 12.00pm        Compliance Update

Presented by Elizabeth Smith Wright, Compliance Manager, Brokers Ireland (1 Hr CPD| Category 1-8 |LIA, IOB & II)

♦ 12.00pm – 1.00pm      New IrelandInvestments 

(1 Hr CPD| Category 2 |LIA & IOB)

♦ 1.00pm | Lunch   (Lunch provided for delegates)

♦ 1.30pm – 2.30pm          New Ireland – Pensions

(1 Hr CPD| Category 3 |LIA & IOB)

♦ 2.30pm – 3.30pm          New Ireland – Protection 

(1 Hr CPD| Category 3 |LIA & IOB)

♦ 3.30pm – 4.30pm         Ethics

Presented by John Cullen, Lecturer, NUI Maynooth (1 Hr CPD| Category 1-8 |LIA, IOB & II)


REGISTRATION

To register for the Winter Bootcamp, please link on the venue registration below:

  • 6 CPD hours accreditation from the LIA & IOB (subject to approval) applies to this workshop
  • 2 CPD hours (Compliance & Ethics) accreditation from the Insurance Institute (subject to approval)

Please note: It is important that you sign in on arrival and sign out on departure to ensure that the appropriate CPD hours are awarded.